WebHOSTING

En kombination af det bedste!

One.com er vores samarbejespartner på  webhosting delen. Når du samarbejder med Lost in Space omkring en hjemmeside har du mulighed for at flytte din hosting til One.com og dermed få først år gratis. Der findes mange forskellige muligheder og det er ikke et must at du er hos one.com.

Find hjælp & vejledning til hosting hos Lost in Space

Professionel hjemmeside

Vi begynder altid med at kigge på virksomheden hjemmeside, da det er hjertet i den digital tilstedeværelse. Vi kortlægger efter en samtale hvordan vi vil anbefale at netop i udnytter jeres potentiale på de digitale medier, og kommer med en forklaring på hvorfor og hvordan. Vi har erfaring med små forretninger, cafeer og butikker til Aktieselskaber med flere hundrede ansatte.

leveres af Lost in Space

Lost in Space er et Grafisk Webbureau med speciale i WordPress hjemmesider. Alle hjemmesider sælges for et engangsbeløb, uden binding. I samarbejde med Lost in Space tilbyder vi en top professionel hjemmeside på et stabilt & sikkert fundament. Billig i drift & fremtidssikret til den digitale kunderejse som vi tilbyder her hos IntoSpace.dk. En hjemmeside med et visuelt udtryk som skaber en rød tråd igennem alle platforme & øvrige materiale for mest muligt branding-effekt.