Rapportering

100% gennemsigtighed med fuld rapportering

Du er ikke i tvivl om hvad, hvor meget og hvornår vi har lavet noget og hvad vi har tænkt os at lave for den sags skyld. Rapportering sammen med data indsigt. Vi rapporterer alt hvad vi laver! giver dig det fulde overblik over din forretnings marketingsplan og strategi.

Live rapportering

  • Kampagne (Årshjul)
  • SEO & Webmaster rapportering (10-minutsafregning)
  • SOME Kalender (m. planlægning)
  • Højtidskalender (m. planlægning)
  • Search Ads Keyword Ark
  • Organisk ranking
  • Mailchimp udsendelsesplan

Du har adgang til dit rapporteringsark via kontrolpanelet i din WordPress hjemmeside.

DATA DASHBOARD

Med vores Data-dashboard har du adgang til alt den data som vi indsamler fra dine platforme. Vi modtager data fra din hjemmeside, facebook, linkedin, Google – Med andre ord, fra alle dine platforme. Denne data samles til dataprofiler i samlet data dashboard med nem oversigt over dine besøgende.

BUDGET DASHBOARD

Med vores Budget-dashboard har du adgang til dine specfikke målgrupper, kampagner og hvad de enkelte har brugt af budgettet og ikke mindst, hvad de har givet igen. Ved løbende at optimerer kampagner og dataprofiler sørger vi for at du får mest muligt ud af dit budget.

Halvårlig OPSUMMERING

Hvad er gået godt og hvad kan gøres bedre. Hvor skal vi fokusere og hvor kan vi spare nogle kræfter. Det er alt sammen noget vi kigger på i den halvårlige rapport. Rapporten dækker en 360 graders analyse af det samlede årshjul, inkl. en eventuelt opdatering af hjemmesiden, en såkaldt “forårs- og efterårsrengøring”. Det er også her vi kigger på og opdatere processer som kan automatiseres.

Kommunikation

Med kampagneoversigt, et rapporteringsark som opdateres live. En materialemappe som konstant er opdateret, fuld adgang til dine data og statistikker. Samt løbende informerende kommunikation via email. Vi sørger for at du er fuldt ud opdateret omkring hvad vi har lavet, er i gang med at lave og har tænkt os at lave.