Intospace

DISPLAY ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

DISPLAY ANNONCERING

SEM Annoncering på Sociale Medier skal IKKE forveksles med en SoMe Serviceaftale. Annoncering på Sociale Medier fungerer ligesom Display Annoncering. Vi målretter hver enkelt kampagne til et Keyword og en målgruppe som kampagnerne vises specifikt til, for at få mest udbytte af annoncebudgettet. Derfor er kampagnens udtryk og budskab også udformet til at ramme den specifikke målgruppes behov og adfærd. Kampagnerne eksekveres på tværs af relevante sociale medier, på tidspunkter hvor målgruppen er allermest aktive.

Vidste du at:

Sociale medier og Email marketing udgør tilsammen ca. 15% af trafikken på din hjemmeside. Det er ikke meget! Men ved at supplerer med annoncering på Sociale medier (Paid marketing) øges tallene betragteligt til at udgøre lige godt 40% af din trafik.

En del af standars/stor fullservice

Annoncering på sociale medier er en del af STANDARD/STOR FULLSERVICE. Kan også købes separat, dog til 25% i annoncegebyr + CPM. Normalt koster det 15% (Standard) 10% (Stor). Vi anbefaler derfor at du selv skaber en kampagne og får 25% mere ud af dit annoncebudget. Vores services er effektive som et længerevarende samarbejde med mulighed for optimering og eksekvering af kampagner på tværs af alle Årshjul.
Call Now Button