Spring til indhold

Agency DATA-DASHBoarD

Har du ikke adgang til dit Data-dashboard skal du kontakte din Client Manager. Alle med Fullservice aftale har adgang til eget Data Dashboard.

Med vores Data-dashboard har du adgang til alt den data som vi indsamler fra dine platforme. Vi modtager data fra din hjemmeside, facebook, linkedin, Google – Med andre ord, fra alle dine platforme. Denne data samles til dataprofiler i et samlet data dashboard med nem oversigt over dine besøgende. 

Med vores Budget-dashboard har du adgang til dine specfikke målgrupper, kampagner og hvad de enkelte har brugt af budgettet og ikke mindst, hvad de har givet igen.

Ved løbende at optimerer kampagner og dataprofiler sørger vi for at du får mest muligt ud af dit budget. Hvad er gået godt og hvad kan gøres bedre. Hvor skal vi fokusere og hvor kan vi spare nogle kræfter. 

Det er alt sammen noget vi kigger på i den halvårlige rapport. Rapporten dækker en 360 graders analyse af det samlede Årshjul, inkl. en eventuelt opdatering af hjemmesiden, en såkaldt “forårs- og efterårsrengøring”. Det er også her vi kigger på og opdatere processer som kan automatiseres.

TOP DATA-KILDER

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Google Retarget
  • Linkedin Data
  • Mailchimp
Herunder er listet alle integrationer til Data-Dashboard. Mulighed for at integrerer til de mest almindelige data-leverandører.