DATAINDSAMLING

Vi bruger data aktivt i din markedsføring, derfor er det med i alle Fullservice aftaler. Vi modtager og indsamler data fra relevante platforme og giver dig indblik med et nemt Dashboard som samler alle oplysninger på tværs af dine data-kilder.

Data er en meget vigtig del af din online markedsføring. Især i dag hvor der er begrænsninger på brug af 3. parts data. Derfor er 1. parts data som vi selv har indsamlet og råder over, en vigtig ingrediens i vores succesfulde resultater med effektiv marketing. Vi indsamler data med henblik på at målrette dine reklame-kampagner og samtidig får du et overblik over hvem din målgruppe og arketype er. Vi måler på hjemmesiden og indhenter data fra relevante platforme.

DATA-DASHBoarD

For at du kan få et overblik over effekten af vores tiltag, får du adgang til et Data-Dashboard som samler alle nødvendige informationer du kunne kun have brug for, og som giver svar på de fleste af dine spørgsmål. Into Space bruger et væld af platforme for at tilgodese netop dine digitale efterspørgsler.

DATA eksempler

Der er mange fordele ved at bruge dataindsamling og dataprofiler til marketing. Herunder har vi samlet en række eksempler på hvad data har af effekt. Kender du i virkeligheden din målgruppe og kender du i virkeligheden deres adfærd? Ved at bruge data, rammer vi den rigtige målgruppe. Det betyder at dit annonce-budget, formuleringer mv. der gik til en mindre købestærk målgruppe, nu går til en langt mere relevant målgruppe, som vi ved har den største sandsynlighed for at købe.

Data til Annoncebudget

Den data vi modtager bruger vi til at sammensætte og effektivt målrette jeres kampagner via Google Ads og Display Annoncering. Vi målretter nye kampagner til profiler som matcher den indsamlede data og dermed får vi maksimalt udbytte af dit annoncebudget.

En del af Fullservice

Dataindsamling sælges Ikke som et separat produkt. Dataindsamling medfølger alle Fullservice aftaler. (Inkl. Data-dashboard)