Search Ads & Display AnnonceringData indsamlingEmail marketingProfessionel hjemmesideSøgeoptimeringAutomation via AISociale Medier

komplet kunderejse

Vi LAVER ALT jeres digitale markedsføring

Du kan bygge dit årshjul hos os, som det passer dit behov og budget.
Køb vores services separat eller samlet som fullservice med fuld gennemsigtighed. Her er de services, som vi har specialister til:

  • Søgeoptimering
  • Sociale Medier
  • Google Ads
  • Display Annoncering
  • Email marketing
  • Webmasterservice
  • Dataindsamling
'Vi er ikke bare en leverandør
Vi er din samarbejdspartner'

Hvad betyder det? – Læs mere om samarbejdet

Årshjul via fullservicE

Eksekvering af kampagner på tværs af platforme
Fordelene er tydelige, spar personaleomkostninger og hæv samtidig kvaliteten af din digitale markedsføring. Udover bundlinjen, ses det meget tydeligt i form af fast relevant aktivitet på aktuelle platforme og på kvaliteten af materialet. Lad et hold af specialister arbejde for dig, i et stærkt samarbejde til samme pris som en alm. fuldtidsansat. Det er for de fleste virksomheder en ren “Win” hele vejen igennem.

Med en Fullservice aftale udarbejder & eksekvere vi den komplette kunderejse ud fra dine årshjul. Vi sammensætter de kampagner som skal have fokus og eksekverer kampagnerne på de respektive platforme og ikke mindst på tværs af platforme på det rette tidspunkt. Målet er at skabe trafik, tilstedeværelse, genkendelse og ikke mindst lead generering. Vi ‘skubber’ simpelthen trafikken derhen hvor den er brugbar for os – på din egen platform; hjemmesiden og i sidste ende som kunder i forretningen. Med Fullservice har vi gjort det komplekse og administrativt tunge arbejde, nemt og overskueligt – Vi klarer det hele for jer og rapporterer løbende. Fordelene & resultaterne kan ikke bare ses på bundlinjen. De kan ses med det blotte øje!

Rapportering

100% gennemsigtighed. Vi gør op med det digitale marked i forhold til rapportering. Vi har ikke noget at skjule og fortæller ned til minutter hvad det er vi har gjort og kommer til at gøre med hjemmeside. Søgeoptimering, Sociale medier og Paid marketing. Vi laver Kunderejsen og Årshjulet. Vi analyserer os til fremgangen for virksomheden og efterfølgende eksekverer på de ting som vi ser der skal gøres, og vi ser resultaterne i form af Data.

Data indsamling

Data er et vidt begreb og kan bruges på mange måder. Data er vigtigt i det Digitale findes der mange måle og pegepunkter. Vi Samler data fra alle dine kanaler hvor du er tilstede og har en profil. Vi samler data som vi bruger i vores daglige arbejde med dine digitale sider. Vi samler data fra din hjemmeside, Sociale medier & Google.