AD-HOC OPGAVER

Vi har 2 afregningsmodeller til opgaver og ændringer på din hjemmeside.
Først skal du vide at webmaster-funktionen er ikke et officelt produkt som vi tilbyder. Det er en ekstra service som vi tilbyder af glæde over det vi laver og stoltheden i at din hjemmeside fremstår top professionel med vores navn stolt placeret i bunden, et logo som altid skal symboliserer kvalitet og gennemsigtighed til ærlige priser. Vores stempel i bunden af din hjemmeside er et kvalitets stempel. Vi laver løbende de opgaver som kommer ind, typisk efter først til mølle. Dette er en ekstra service som vi tilbyder, oftest til langt under markedspris og vi gør det billigt med stor ære, vi er nemlig ikke en leverandør, vi er din samarbejdspartner.

Serviceaftale

En del af din Søgeoptimering

Via SEO serviceaftaler er der webmaster service inkluderet og da der er SEO serviceaftaler inkluderet i alle Full-serviceaftaler, indgår der derfor også webmaster service i disse på samme vilkår. Servicen består i at vi laver løbende små opgaver og mindre ændringer som Du har til din hjemmeside. Alt hvad vi officelt tilbyder hos IntoSpace ApS udføres nemlig ud fra en 12 eller 24 mdr. plan afhængig af ens aftale. (Typisk antal timer til rådighed) Planen er skræddersyet til din forretning, branche og målsætning. Der medfølger 3 timer til Standard pakker og 5 timer til Store pakker. Der er ikke afsat timer til Webmaster på Lille pakken, timer tages derfor fra SEO timerne. Opgaver løses under normale omstændigheder inden for 5-7 hverdage. (Der kan dog i travle perioder gå op til 14 hverdage). Dog med mulighed for at springe køen over, ved at vælge “Akut opgave” (Som reelt er en AD-HOC opgave til netto betaling, med den forskel at fakturaen har samme betalingfrist, men ikke behøver clearing fra bogholderiet før vi kan løse opgaven, læs mere i næste afsnit)

AD-HOC OPGAVER

faktura til netto betaling

Har du ikke en fast SEO aftale eller Fullservice aftale, afregner vi Webmaster opgaver netto 7 dage (Bruges oftest af kunder med en hjemmeside uden binding fra Lost in Space). Opgaver vurderes fra gang til gang og vi forbeholder os retten til at afvise opgaver, som vi af forskellige årsager ikke kan løse fordelagtigt for begge parter (Det meste kan kan lade sig gøre og vi løser de fleste opgaver inden for vores felt) Vi er blandt Danmarks bedste digitale specialister) Denne mulighed kan også vælges af kunder med Serviceaftale, som ved større Ad-hoc opgaver,  ikke ønsker at tage tid fra SEO-Aftalen. Opgaven udføres når vi har modtaget betaling. Ad-hoc opgaver løses under normale omstændigheder inden for 1-5 hverdage afhængig af opgavens størrelse. “Akut opgave” (Koster et Akut-gebyr til netto betaling) påbegyndes indenfor 24 timer og afsluttes hurtigst muligt afhængig af opgavens størrelse.

Direkte adgang til din webmaster via wordpress

Med vores Webmaster plugin til WordPress har du adgang til din webmaster og kan oprette opgaver som automatisk bliver oprettet i Development afdelingen. Nemt og enkelt direkte via dit kontrolpanel i WordPress. Du har desuden adgang til dit rapporteringsark og andet praktisk samme sted. Med andre ord, du har din webmaster lige ved hånden. Alle hjemmesider fra Lost in Space / IntoSpace har fra starten af dette plugin. Kontakt os hvis du har en WordPress hjemmeside uden vores Webmaster Plugin og ønsker at gøre brug af vores services.

Langt under markedspris med din hjælp!

Dette er en ekstra service som vi tilbyder gratis og opgaverne udføres ofte til en pris langt under markedsværdi. Vi forventer at du har prøvet selv, før du sender opgaven til os eller er rimelig i forhold til opgaven du gerne vil have udført. For at sige det lidt lige ud; Vi er ikke opgave-skraldespand som du kan spekulerer i pga. dovenskab eller lign., det kommer der ikke noget godt samarbejde ud af. Vi kan kun holde prisen nede og kvaliteten i top hvis servicen bruges efter hensigten. Når det er sagt, så vil vi med stor ære hjælpe dig – det er trods alt servicen og funktionens formål. Det anbefales herfra at bruge funktionen med måde og at beskrive opgaverne ordenligt, så det er nemt at gå igang med at hjælpe dig. 

Grafisk Webbureau

Alle AD-HOC & Webmaster opgaver udføres og faktureres som engangsbeløb af vores søsterselskab, webbureauet Lost in Space ApS.

Rapportering

AD-HOC opgaver afregnes som en del af din SEO-rapportering. Rapportering helt ned til 10 minutter. Du er derfor aldrig i tvivl om hvor tiden er brugt og hvad du har fået ud af dine timer. Vi har ikke noget “Pr. påbegyndt time”. Vi stjæler med andre ikke tid, tværtimod strækker hvert et minut af dine månedlige SEO timer. 

Bemærk at de månedlige timer er en estimeret afvikling. Vi fordeler timerne, så du får mest muligt ud af dem. Vi forsøger så vidt muligt at holde estimaterne. Timer følges op hvert kvartal, så selv hvis vi imod forventning skulle komme lidt bagud indhenter vi tiden i andre måder – Vi arbejder ud fra præmissen at både resultaterne og fordelingen af arbejdstimerne først ses afslutningsvis på en årlig aftale.

Vi afvikler ud fra kompetencer og data. Det kan godt være at Man synes noget er vigtigt, men hvis data fortæller noget andet og vores overbevisning er at det godt kan vente til fordel for noget som vi vurderer som værende vigtigere, så forbeholder vi os retten til det.


På alle opgaver estimeres en tidsplan og antal timer til opgaven før vi går i gang. Vi bruger i gennemsnit 15-20% mere tid end estimeret. Du får derfor altid lidt mere for pengene og Vi er sikre på at vi har gjort alt hvad vi kunne for at få mest muligt ud af dit budget.

For at få mest muligt ud af dit budget anbefaler vi en fullservice aftale hvor der er inkluderet Webmaster timer i aftalen.