Intospace

RAPPORTERING & INDBLIK

RAPPORTERING & INDBLIK

God kommunikation er det vigtigste i et godt samarbejde. 100% gennemsigtighed med fuld rapportering & indsigt.
Du ved altid hvor meget vi laver og hvornår vi har lavet det. Vi følger en Marketing plan, sammen med løbende rapportering og dataindsigt får du en aftale med 100% gennemsigtighed og fuldt overblik over jeres marketing strategi. Med en kampagneoversigt, rapporteringsark og din egen materialemappe har du fuld adgang til materiale, data og kampagneplan. Du holdes løbende opdateret via email, ligesom vi med jævne mellemrum følger op.
  • Client Manager(Personlig kontaktperson)
  • Rapporteringsark (Løbende Live rapportering)
  • SEO Analyse
  • Data Dashboard (Månedlig rapportering)
  • SOME Kalender (Planlægning af Sociale medier)
  • Annoncebudget

LØBENDE RAPPORTERING

Vi rapporterer løbende via ‘Rapporteringsarket’ og dokumenterer helt ned til 10 minutters intervaller. Du modtager desuden løbende rapporter hver måned via email. KVARTALVIS Opsummering Hvert kvartal følger vi op på Keyword, Kampagner, Arbejdsindsats, Resultater & fremtidige opgaver. Lige rapporteringsarket og dit materiale får et boost i form af en grundig gennemgang. ÅRLIG Opgørelse En anbefalet aftaler løber 36 mdr. Hvert år modtager du udførlig opgørelse over året der er gået, sammenlignet med året før.

GOOGLE SERVICE

En del af din rapportering Google Analytics & besøgstal Google Search Console Google MyBusiness Google Tag Manager Google Pagespeed (Hastighedsoptimering) Organisk SEO Paid Marketing

PERSONLIG KONTAKTPERSON

Med Serviceaftale hos IntoSpace har du din egen personlige kontaktperson som kender til dine ting. Ca. hver 6. måned laver vi en SEO analyse som vi bruger til at optimere din WordPress hjemmeside. Din client manager imødekommer dine forretningsbehov. Han eller hun giver dig rådgivning om at skabe profitable processer.

LØBENDE KONTAKT

Din client manager har løbende kontakt med dig for at sikre at du er tilfreds. Han eller hun agerer som kontaktpunkt for hvad du har af spørgsmål og derved samarbejder med dig for at finde svar på dine spørgsmål eller en løsning på et problem.

OPFØLGNING & RAPPORTERING

Udover det fulde overblik som du får, holder din kontaktperson dig løbende opdateret med rapportering, materialemappe og en kampagneoversigt.

'RAPPORTERINGSARK'

'RAPPORTERINGSARK'

Online rapporteringsark som du ALTID har adgang til og som opdateres løbende som arbejdet udføres. Dit rapporteringsark indeholder en række faner SEO timer/opgaver udført Keywords Kampagne-oversigt SOME Kalender Besøg & statistik (Analytics) Organiske placeringer Email-kampagner
Call Now Button