Intospace

AUTOMATION

AUTOMATION

Vi tilbyder Kun ‘Automation’ via Fullservice aftaler, i forbindelse med sociale medier
Med Automation sparer du tid & ressourcer, på at lade A.I. teknologi gøre arbejdet. Intelligent marketing. Vi kigger på mulighederne for at gøre din marketing smart og automatiseret. Vi optimerer med automation hvor det kan lade sig gøre. Automatisk deling imellem sociale medier sparer os for en masse tid og ressourcer og dermed sparer du på dit budget. Den første integration er typisk automatisk deling af Facebook Flow på Instagram eller nye Youtube videoer som automatisk kommer på facebook og bliver vist på WordPress hjemmesiden. Automation vedligeholdes løbende som en del af den samlede aftale. Vi skal have aktivitet og trafikken ind på hjemmesiden, hvor den er noget værd for os. Derfor er det vigtigt at få nyhederne længere ud, end bare din egen forside. Mere trafik fra flere kilder, skaber organisk SEO-værdi til hjemmesiden & vi indsamler løbende data på de besøgende, så vi kan forbedre besøgstallene og optimerer konverteringsraten. “If this, then that” teknologien, går i alt sin enkelthed ud på at, en specifik handling, aktiverer en eller flere, andre handlinger automatisk. På den måde kan man “være flere steder på en gang”.

EKSEMPEL PÅ “WORK SMART, NOT HARD” MED AUTOMATISKE SOME UDGIVELSER

Du skriver en nyhed på din WordPress hjemmeside. I samme handling, som du udgiver WordPress nyheden,
sørger en A.I. for også at udgive nyheden på Facebook som et officielt opslag – Helt automatisk.
Hvis WordPress nyheden samtidig er lagt i en specifik kategori ved udgivelsen,
f.eks. “B2B Nyheder”, Så udgives nyheden ligeledes på Linkedin.
En trigger udgiver dine Facebook opslag på Instagram
– eller mere specifikt, kun billeder på Facebook med hashtagget #influence
Og på Instagram bliver dine billeder med hashtagget #showroom, automatisk vist som en billedeserie eller galleri på din WordPress hjemmeside.
Youtube Video-galleri til dine playlister, som automatisk bliver opdateret på hjemmesiden, når der kommer nye videoer til på din Youtube Playliste
Trigger du derudover nye Youtube udgivelser med hashtagget #ny,
så der udgives en nyhed på WordPress hjemmesiden – så er økosystemet skabt.
Og ved at udgive en Youtube video kan både hjemmesiden, Facebook, Linkedin og Instagram blive opdateret automatisk.

FULLSERVICE AFTALER

FULLSERVICE (FRA KR. 19.500,-) OPSÆT AUTOMATION Modtag vores PDF om automation & A.I. Få mere information om Automation og om hvordan du kan gøre din hverdag nemmere.
Call Now Button