SoMe Marketing

SoMe står for Sociale Medier. Vi arbejder med Facebook (Instagram) & Linkedin (Twitter) via Serviceaftaler.

Vi skaber et fast flow af opslag på din Facebook & Linkedin sider. På facebook deler vi daglige opslag og holder aktiviteten høj. På Linkedin deler vi de mest relevante opslag hver uge. Vi skaber en Corporate Identitet på begge platforme med jeres røde tråd og ikke mindst skaber en profil og indhold som dine kunder og medarbejdere tager del i. Udvid kunderejsen med flere platforme ved automation. Læs mere og find information her.

SOME Serviceaftale

SoMe Serviceaftale, er en måde hvorpå du holder den rødt tråd i din marketing. SoMe er en del af din konstante marketing og er en vigtig del af din tilstedeværelse på digitale medier.

keywords

Keywords er de produkter og ydelser som virksomheden har. Keywords er det som SEO udspringer i.  

AUtomation

Automation er også kaldt AI, det er her hvor vi ikke vælger medier men vælger arketyper / personaer, som vi ud fra anden data har fundet frem til. Det er her mediestrategien møder realiteterne.

Kalender planlægning

Planlægning af marketingtiltag er yderst vigtig. I samarbejde med content afd. og i tæt samarbejde med medieplanneren, lægger vi strategien for dine marketing. 

Ledige SoMe-stillinger

Leder du efter et job hvor du arbejder med Sociale medier? Så har vi måske jobbet for dig! Enten som Content manager hvor du arbejder med udgivelser og kampagner. Eller som Grafisk designer hvor du producerer det grafiske materiale til kampagnerne.