Google SERP

"Search Engine Result Page"

Search Engine Result Page eller oversat til på dansk Søgeresultatside. Med andre ord, Google søgeindex.

I dag er det stadig det største spørgsmål på SEO-scenen: Hvad gør du for at blive rangeret på Google? Og hvis du ikke rangerer på Googles første side, så vil dine forretningsmål sandsynligvis ikke blive nået. Mange virksomheder oplever mindre indtjening, fordi de ikke vises i søgeresultaterne for deres søgeord. Vi kigger på jeres Google SERP og hvordan den kan forbedres for at komme blandt de ti bedste søgeresultater. Vi annoncerer dit websted på Googles første side (SERP) for forskellige søgeord, så du opnår maksimal synlighed for dit firmanavn eller produktmærke. Se vores pakker for Sociale medier og SEO , eller kontakt os, hvis du har brug for skræddersyede løsninger.

Keyword SERP(S)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sem Marketing ordbog

Ude i det store Marketing univers er der en række forkortelser som du vil støde på igen og igen. Vi har samlet forkortelser og forklaringer på de elementer som vi selv benytter for at skabe den fuldendte Kunderejse.