Spring til indhold

sociale medier

Med faste udgivelser af relevante opslag, skaber vi en aktiv profil på Facebook og/eller Linkedin, i et professionelt visuelt udtryk som matcher hjemmesiden og firmaets identitet.

Du passer din forretning og i din branche er du god til det du laver. Du ved også at det ikke er til at komme uden om Facebook, Linkedin og alle de andre platforme som for dig bare er et nødvendigt onde! Men de er vigtigere end du tror.

Vi administrerer din Facebook og Linkedin firmasider, med relevante opslag og daglig aktivering. Mange års praktisk erfaring og ikke mindst data om brugernes adfærd, gør indsatsen og materialet til kampagnerne målrettede og effektive.  Det er ikke nødvendigvis det “pæneste” som virker bedst – tværtimod. Med indgående kendskab til din hjemmeside og data, kan vi nemmere trække trafikken over på hjemmesiden, hvor den er værdifuld, kan måles og ikke mindst bruges til at hæve udbyttet af den samme indsats.

FacebooK

Daglig aktivitet på Facebook med professionelle opslag

Linkedin

Ugentlige relevante opslag og udgivelser på Linkedin

Vi skal bruge FULD administrator-adgang (Tilføj administrator her)

Spørgsmål & svar

Du får ikke nok ud af det, fordi vi kan ikke optimere på udbyttet af den skabte aktivitet, uden adgang til hjemmesiden og en SEO aftale hvor vi samtidig kan arbejde på landingpages & Click 2 action

Facebook og Linkedin betragter vi som 100% obligatoriske platforme at være repræsenteret på som virksomhed.

Det er de samme personer begge steder, men i forskellige life-settings. Linkedin bruger du på arbejdet, imens du logger ind på facebook i mere dagligdags anliggender. Det er primært data fra disse sociale platforme og brugernes adfærd, der gør at vi kan sammensætte så præcise målgrupper.

Administration af Facebook og Linkedin er en del af FULLSERVICE pakkerne og kan ikke “fravælges”. (Fra Kr. 19.500,-)

Inkl. oprettelse af firmaside hvis du ikke er allerede er  repræsenteret på facebook og/eller Linkedin.

Det har du ret i! – Aktivering af brugere på Sociale medier er en utaknemmelig opgave, som sjælendt kaster noget af sig i 1. led – Hvis succesen måles i alm. “facebook succes” – Altså likes og delinger. Så bliver du skuffet. Men det er fordi det er andre ting, der tager æren for det. Først og fremmest viser du at firmaet er aktivt for de besøgende som undersøger – dem som klikker på facebook logoet i bunden og konstatere at din facebook side har stået stille siden årsskiftet – eller endnu være, udgiver materiale med et uprofessionelt førstehåndsindtryk

    Få hjælp til Sociale medier

    Seriøs administration af din facebook og Linkedin – daglig aktivitet på sociale medier med materiale i højt niveau, der matcher den røde tråd.

    Vi ringer til dig hurtigst muligt