sociale medier

Med et professionelt visuelt udtryk som matcher din hjemmeside og den røde tråd i dit materiale skaber vi en aktiv profil på Facebook og/eller på Linkedin, Ved løbende aktiverer dine trofaste følgere via et fast flow af relevante opslag.

Du passer din forretning og det du laver er du god til.
Men du ved at det ikke er til at komme uden om Facebook, Linkedin og alle de andre platforme. Lad os administrerer din Facebook og/eller Linkedin med daglige opslag og aktivering af dine ambassadører.

 • Facebook (7400,- pr. md.)
 • Linkedin (4700,- pr. md.)
 • Via Fullservice (Fra 19.500,- pr. md.)

HJælp dig selv!

  HJælp dig selv!

  Vi anbefaler at man samtidig med det flow af grafiske opslag som vi skaber, Også selv supplerer med unikke opslag af fotos fra hverdagen og fact om firmaet, på sine platforme. Det skaber et flow dine konkurrenter misunder. 

  Du ved en masse om dit firma, produkter og din branche som vi ikke gør. Det hjælper os til ekstra godt materiale da vi bruger elementer eller information fra dit materiale, til at skabe nyt materiale som vi løbende udgiver og optimerer.

  Annoncering på sociale medier

  Vi rammer en meget specifik målgruppe eller persontype med Display annoncering

  Du skal passe din forretning og du ved at det ikke er til at komme uden om Facebook, Linkedin og alle de andre platforme. Lad os administrerer din Facebook og/eller Linkedin med daglige opslag og aktivering af dine ambassadører.

  Automatiske udgivelser

  Med automation kan vi skabe integrationer som automatisk skubber dine opslag fra en platform, videre til andre sociale platforme, så du får maksimal udbytte af dit content. Herunder nogle eksempler på populære integrationer. 

  • Facebook > Instagram
  • Linkedin > Twitter
  • Instagram > Twitter
  • Instagram > Facebook
  • Youtube > Facebook
   
  BEMÆRK: Vi administrerer kun Facebook & Linkedin som produkt via en serviceaftale. Integrationer administreres KUN via Fullservice aftaler og opsættes via 3. parts system som en enkelt begivenhed.