Søgeoptimering

Topplaceringer med Google SEO

med mere 15 års erfaring i SEO er vi BLANDT Danmarks dygtigste søgeoptimister

Vi skaber organisk trafik. Bliv fundet på Google med søgeoptimering af din hjemmeside. Vi benytter os af SEO4 modellen som sikrer en god struktur og relevante opdateringer. Vi er nogle af Danmarks bedste til søgeoptimering. Via en af vores 3 SEO pakker, sikrer du at vi målrettet opdatere og holder din WordPress hjemmeside relevant med  

  • Teknisk SEO
  • Intern SEO
  • Ekstern SEO (Stor pakke)
  • Webmasterservice (Stor pakke)

12 / 24 måneder

FRA Kr. 7400,- pr. md.

Live rapportering

Du har adgang til et nem og overskueligt sheet som opdateres live i forbindelse med vores opdateringer. Her fremgår det arbejde der er udført, hvornår, hvor og af hvem. Du har derfor fuld gennemsigtighed med hvad du får med i din SEO pakke. Derudover leveres en rapport, halvårligt, kvartalvis eller månedsvis alt efter hvilken pakke du bruger med de opnåede resultater.

Webmaster service

Der er afsat 5 ekstra timer til dine AD-HOC opgaver (Webmaster service) i en STOR SEO PAKKE. Webmaster service er også inkluderet i STANDARD SEO PAKKEN, i denne pakke er der dog ikke afsat tid til det og antallet af dine ad-hoc opgaver påvirker derfor udførelsen af søgeoptimering.

SPØRGSMÅL ...

Har du spørgsmål til mulighederne inden for søgeoptimering? Ring til Kenni Krogh på Telefon: 70 10 90 20 for en uforpligtende introduktion til Google og SEO.