Display ANNONCERING

Display er INKL. i sTANDARD & STOR FULLSERVICE

Bliv set & genkendt med Display Annoncering.
Styrk din brand-position i branchen med synlige annoncer.

Med Google Display Annoncering rammer du lige præcis den målgruppe du ønsker. Ved at segmentere din målgruppe kan vi ramme en bestemt arketype og dermed sprede et budskab til en bestemt målgruppe. Med Google Display netværk får du adgang til landets største medier og deres annonce pladser. Via netværket betales der CPM (Pr. 1000 visninger). Vi vedligeholder løbende dine bannerannoncer. Annoncerne følger årshjulet og designes efter brandets røde tråd, med fokus på kampagne, branding og lead generering. Kampagnerne målrettes specifikke arketyper, som findes ud fra den data vi løbende modtager.
 
 • Danmarks største nyhedsmedier via Google Display
 • Youtube Reklamer via bannerannoncering
 • Facebook/Linkedin annoncering via Boost/Annoncering
 • Andre SoMe platforme
 • Mulighed for at målrette Apps & smartphone spil
 • Booster ligeledes den værdi som skaber organisk trafik

  SEM & Re-target Marketing

  Få mere information og kom i gang med Google Ads & Display kampagner.

  keywords & Kampagner

  Display Annoncering er bygget på Keywords. Enten som Shotgun-kampagne der dækker flere Keywords med mindre målretning. Eller Sniper-kampagne hvor kun et Keyword er i fokus for kampagnen.

  Google ADS

  Display annoncering bliver bygget oven på Google search Ads kampagner. Med Google Search ads køber vi ‘ejerskab’ over det specifikke keyword som kampagnen er bygget på.

  SEM Marketing

  Vi er et lille team af SEM marketing eksperter med Head of SEM, Jesper Katz i spidsen. Ring direkte til Jesper på Telefon: 29 25 22 94 og tag en uforpligtende snak om Google Ads, Display annoncer, Keyword & kampagner.