Google Search Ads

Dine organiske resultater får et boost med trafik fra Google Search Ads. Vi rammer meget specifikke søgeord og målretter kampagnerne til den arketype, med størst mulighed for konvertering.

Vi administrerer jeres Adwords konto og opsætter kampagner der matcher årshjulet og kunderejsen. Med Google ads kan du booste dine placeringer på Google. Google ads fungere som topplaceringer på bestemte søgeord som vores AI udvælger ud fra en specifik målgruppe som er bestemt af din data. Det bedste resultat kommer hvis der er nok data som vores AI kan analysere.

 • Budget på min. 5.000,- pr. måned
 • Minimum 3 måneder (Anbefalet 6 måneder)
 • Løbende optimering af Keywords & bud
 • Search Ads Keywords (Rapportering)
 • Afregning ved CPM (Kr. / Pr. tusinde visninger)

  SEM & Re-target Marketing

  Få mere information og kom i gang med Google Ads & Display kampagner.

  keywords & Kampagner

  Google Ads er bygget på Keywords. Enten som Shotgun-kampagne der dækker flere Keywords med mindre målretning. Eller Sniper-kampagne hvor kun et Keyword er i fokus for kampagnen.

  Google Display annoncering

  Udvid din kampane med Display annoncering og Re-target marketing. Display annoncer er grafiske banner som vises på landets største hjemmesider og landsdækkende medier.

  SEM Marketing

  Vi er et lille team af SEM marketing eksperter med Head of SEM, Jesper Katz i spidsen. Ring direkte til Jesper på Telefon: 29 25 22 94 og tag en uforpligtende snak om Google Ads, Display annoncer, Keyword & kampagner.