SEM Marketing

Google Ads & Display annoncering med annoncebudget og specifik målgruppe til hver enkelt kampagne/keyword

Digital annoncering, arketype, målgruppe, bauncerate, CTR%, konvertering, kunderejse, årshjul. Alt er målbart og det er vigtigt at planen holder. I og med, at det er digitalt og at mediet godt kan stå alene i som marketingkanal så er mediet også meget omstillingsparat. Mediet slår igen og giver information på et yderst højt plan. Det er vigtigt at dine planer udføres med et hvis overblik og kompetence, da du hele tiden for svar som kan reageres på. Men når det så er sagt så det også vigtigt at ting afprøves med det i mente at der hele tiden skal optimeres og justeres for at få det optimale resultat. Det gode er at ting kan genbruges og erfaring er godt.

  SEM & Re-target Marketing

  Få mere information og kom i gang med Google Ads & Display kampagner.

  Google SEARCHS ADS

  Display annoncering bliver bygget oven på Google search Ads kampagner. Med Google Search ads køber vi ‘ejerskab’ over det specifikke keyword som kampagnen er bygget på og booster samtidig dine organiske placeringer

  Display annoncering

  Udvid din kampane med Display annoncering og Re-target marketing. Display annoncer er grafiske banner som vises på landets største hjemmesider og landsdækkende medier.

  keywords & Kampagner

  SEM Marketing er bygget på Keywords. Enten som Shotgun-kampagne der dækker flere Keywords med mindre målretning. Eller Sniper-kampagne hvor kun et Keyword er i fokus for kampagnen.

  Ring til SEM-ekspert

  Vi er et lille team af SEM marketing eksperter med Head of SEM, Jesper Katz i spidsen. Ring direkte til Jesper på Telefon: 29 25 22 94 og tag en uforpligtende snak om Google Ads, Display annoncer, Keyword & kampagner.