Webmaster

PERSONLIG WEBMASTER Via Klippekort

Vi tilbyder webmaster service (Klippekort) hvor vi hjælper dig med dine små ændringer på hjemmesiden som løbende dukker op. Bemærk dog at Webmaster service IKKE er et officelt produkt som du kan købe. Det er en ekstra service som medfølger vores SEO aftaler.

I forbindelse med en SEO aftale har vi allerede adgang til din hjemmeside og kender din hjemmeside særdeles godt. Vi kan derfor tilbyde servicen billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvis du har en WordPress hjemmeside fra Lost in Space har du allerede nem og direkte adgang til Webmaster service via dit WordPress kontrolpanel, dog med netto betaling pr. opgave.  Kombinerer du din hjemmeside med en SEO aftale overgår webmaster service til afregning via rapporteringsark. 

SEO aftaler er inkluderet i alle Fullservice aftaler.
Vilkårene er derfor de samme for Fullservice.

hel afdeling kreative nørder!

Med Development & grafisk afdeling til rådighed lige ved hånden, kan dine idéer blive til virkelighed inden for kort tid. Til større opgaver nedsættes en kreativ gruppe, som sammen med vores netværk af trykkerier, TV-producenter, lydstudio m.v. kan projektere, producere og eksekvere store, som små marketing-produktioner.