Fullservice

Vi tager os af hele kunderejsen & rapporterer løbende! Som din faste samarbejdspartner har vi styr på dit digitale univers. Eksekvering af kampagner på tværs af platforme – vi har gjort det komplekse simpelt at forstå. Vi tager os Fullservice af jeres online identitet og digitale tilstedeværelse med fokus på kunderejsen. Et hold af speciallister arbejder kontinuerligt på jeres røde tråd og udgiver løbende materiale på alle jeres platforme. Fullservice dækker over en samlet pakke af alle vores services i årshjulet.

Fra Kr. 19.500,- pr. md.

Vælg imellem 1-, 3- eller 5 års samarbejde.

Rapportering & Dataindsamling

Du er aldrig i tvivl – Vi laver fuld rapportering og du kan løbende følge med i planen

Vi  dokumenterer og rapporterer alt hvad vi laver. Med noteringer helt ned til 10 minutters arbejde, ved du præcis hvad dine timer er gået til. Rapportering foregår on-the-fly, imens der løbende arbejdes på dit materiale. Vi følger op på planens estimerede timer hvert kvartal. 100% gennemsigtighed. Vi gør op med det digitale marked i forhold til rapportering. Vi har ikke noget at skjule og fortæller ned til minutter hvad det er vi har gjort og kommer til at gøre med hjemmeside. Søgeoptimering, Sociale medier og Paid marketing. Vi laver Kunderejsen og Årshjulet. Vi analyserer os til fremgangen for virksomheden og efterfølgende eksekverer på de ting som vi ser der skal gøres, og vi ser resultaterne i form af Data.

Lorem

Lorem Ipsum

Client manager

Du har en personlig Client Manager som kender til dine ting og er inde i din branche. Din kontaktperson kæmper din kamp, om det er internt i organisationen eller resultater på din bundlinje. Du kan betragte din Client Manager som din interne medarbejder hos os.