Spring til indhold

digitale Årshjul

Vi har gjort digital marketing simpelt. Vi administrerer og forbinder dine platforme i en samlet kunderejse.

Via en løbende samarbejdsaftale, bygger vi kunderejsen via dine årshjul. Vi sørger for de enkelte årshjul i kunderejsen og kan samtidig sammensætte kampagner på tværs af platforme via en fullservice aftale. Du har følgende muligheder hos IntoSpace:

Søgeoptimering

Google Topplaceringer på dine Keywords!

Søgeoptimering af Danmarks bedste SEO bureau. Med søgeoptimering får du uundværlig organisk trafik. Faktisk bør det meste af din trafik komme igennem organisk trafik, eller med andre ord – igennem søgninger på Google. Det gælder om at lægge øverst på bestemte Google Søgeord og via vores SEO Strategi kan vi opnå gode og dokumenterbare resultater.

SOCIALE MEDIER

Aktivitet på facebook & Linkedin

Aktivitet på Sociale medier via Grafisk materiale. Vi administrerer Facebook og Linkedin med daglige og løbende opslag som aktiverer dine brugere og konvertere loyale brugere til kunder. Vi skaber et fast flow af indhold og materiale til dine sociale platforme. Alt administreres igennem en SoMe-Kalender så du nemt kan følge med i hvad du har fået og hvad der er planlagt til udgivelse.

Google Ads & DISPLAY

Brand boosting & trafik fra ‘varme leads’

Vi bygger dine paid marketing kampagner. En SEM kampagne bygges på Google Search Ads med et Keyword som fundament, hvor på du kan udvide kampagnen med en grafisk banner kampagne på landets største medier og landsdækkende online aviser via Google Display Netværk.

Email marketing

Maksimalt udbytte fra loyale ambassadører

Aktiver de kunder som allerede har vist deres loyalitet ved at tilmelde sig nyhedsbrevet / kundeklubben. Med et Fast flow af Nyhedsbreve hæver du konverteringen & gensalget til eksisterende kunder. Vi skaber en “platform” og et ekstra talerør til dine kunder. Med email marketing, samler vi de allerede populære kampagner og booster dem via email marketing, for at presse de sidste dråber ud af frugten.