Årshjulet

Søgeoptimering

Bliv fundet på Google

Med søgeoptimering får du uundværlig organisk trafik. Faktisk bør det meste af din trafik komme igennem organik trafik, eller med andre ord – igennem søgninger på Google. Det gælder om at lægge øverst og via en SEO Strategi kan vi opnå disse gode og dokumenterbare resultater.

SOCIALE MEDIER

Aktivering & daglige opslag

Vi administrere Facebook og Linked med daglige og løbende opslag som aktiverer dine brugere og konvertere loyale brugere til kunder.

Google Ads

Boost din seo4 værdi med Adwords placeringer

Med Google ads kan du booste dine placeringer på Google. Google ads fungere som topplaceringer på bestemte søgeord som vores AI udvælger udfra en specifik målgruppe. Det bedste resultat kommer hvis der er nok data som vores AI kan analysere.

DISPLAY Annoncering

Google Display, Facebook Ads & Sociale medier

Med Google ads kan du booste dine placeringer på Google.
Google ads fungere som topplaceringer på bestemte søgeord som vores AI udvælger udfra en specifik målgruppe. Det bedste resultat kommer hvis der er nok data som vores AI kan analysere.

Email KAMPAGNE

loyalitet & gensalg

Aktiver de kunder som allerede har vist deres loyalitet ved at tilmelde sig nyhedsbrevet / kundeklubben. Med et Fast flow af Nyhedsbreve hæver du konverteringen & gensalget til eksisterende kunder.