Søgeoptimering

Søgeoptimering af Danmarks bedste SEO bureau. Med søgeoptimering får du uundværlig organisk trafik. Faktisk bør det meste af din trafik komme igennem organisk trafik, eller med andre ord – igennem søgninger på Google. Det gælder om at lægge øverst på bestemte Google Søgeord og via vores SEO Strategi kan vi opnå gode og dokumenterbare resultater.

SOCIALE MEDIER

Aktivitet på Sociale medier via Grafisk materiale. Vi administrerer Facebook og Linkedin med daglige og løbende opslag som aktiverer dine brugere og konvertere loyale brugere til kunder. Vi skaber et fast flow af indhold og materiale til dine sociale platforme. Alt administreres igennem en SoMe-Kalender så du nemt kan følge med i hvad du har fået og hvad der er planlagt til udgivelse.

Google SEARCH Ads

Med Google ads kan du booste dine placeringer på Google. Google ads fungere som topplaceringer på bestemte søgeord som vores AI udvælger ud fra en specifik målgruppe som er bestemt af din data. Det bedste resultat kommer hvis der er nok data som vores AI kan analysere.

DISPLAY Annoncering

Med Google Display netværk får du adgang til landets største medier og deres annonce pladser. Via netværket betales der CPM (Pr. 1000 visninger). Vi vedligeholder løbende dine bannerannoncer. Annoncerne følger årshjulet og designes efter brandets røde tråd, med fokus på kampagne, branding og lead generering. Kampagnerne målrettes specifikke arketyper, som findes ud fra den data vi løbende modtager.

Email KAMPAGNER

Aktiver de kunder som allerede har vist deres loyalitet ved at tilmelde sig nyhedsbrevet / kundeklubben. Med et Fast flow af Nyhedsbreve hæver du konverteringen & gensalget til eksisterende kunder. Vi skaber en “platform” og et ekstra talerør til dine kunder. Med email marketing, samler vi de allerede populære kampagner og booster dem via email marketing, for at presse de sidste dråber ud af frugten.